Handboek Social Media Marketing en Handboek E-commerce in top 20 beste marketingboeken

Digital Dennis plaatst het Handboek E-commerce en bestseller (inmiddels in 2022 een nieuwe druk) Handboek Social Media Marketing in de top 20 van beste marketingboeken.

 

 

Handboek Social Media Marketing 

Social media, social selling en social business

Het Handboek Social Media Marketing helpt de lezer een strategie voor social media te ontwikkelen, inzicht te krijgen in de succesfactoren van social media marketing en geeft concreet richting aan een transitie naar een social business. Het boek kent een groot aanbod van cases, onderzoeken en inzichten van aansprekende experts en biedt een aanvullende website met cases en extra digitaal materiaal.

Bestel dit boek op managementboek.nl.

Handboek Ecommerce

 

 

 

Handboek E- commerce

Alles over e-commerce, machine learning en meer conversie in de klantreis

In dit kleurrijke en praktisch boek ligt focus op de Sell-side van het moderne E-business speelveld, op basis van onderscheidende waardecreatie en gelinkt aan de Waardeketen 2020. De promotie gebeurt op basis van een moderne E-commerce Marketingmix van 20 P’s, REAN en het 4C-model van Commerce, Consumentengedrag, Channels en Conversie.

Bestel dit boek op managementboek.nl.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design