De vierde editie van dit alom gerenommeerde standaardwerk Handboek Social Media Marketing

Handboek Social Media Marketing

 

De vierde editie van dit alom gerenommeerde standaardwerk is weer volledig actueel, incl. online toetssysteem!

Het vernieuwde vierde deel van het succesvolle ‘Handboek Social Media Marketing’ helpt de lezer/gebruiker een planmatige strategie voor social media te ontwikkelen. Daarbij helpt het inzicht te krijgen in de succesfactoren van de moderne social media marketingmix met middelen als TikTok virals, stories, reels & shorts en LinkedIn communities. Naast de focus op de organisatietransitie naar een social business, de praktische cases, relevante onderzoeken en professionele inzichten van aansprekende experts, biedt het crossmediale, uitgebreide boek een aanvullend platform met extra digitaal materiaal. Bovendien kent deze vierde editie een online toetssysteem om de eigen kennis eenvoudig te toetsen.

Het complete handboek inspireert en helpt met de gerichte inzet van social selling, de transitie naar een social brand en social business plus het opstellen van een resultaatgericht social media plan. Het leer- en managementboek is tot stand gekomen met medewerking van onder andere Steven van Belleghem, Hans Molenaar, Egbert Jan van Bel, Henkjan Smits, Brian Solis en vele anderen. Het bevat inspirerende cases van onder andere Rabobank Nederland, Spaarne Gasthuis, Overhemden.com en Nationale Nederlanden.

– In stappen de aanmaak van een resultaatgericht social media marketingplan
– Uitgebreide extra’s over social influence, social brand en engagement.
– Een gekoppeld online platform met extra digitaal materiaal en een online toetssysteem.

 

 

Meer info en bestellen?
Klik hier!

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design