Keynote spreker ChatGPT-AI kansen in het (hoger) onderwijs

spreker gpt chat

 

Keynote spreker ChatGPT-AI kansen in het (hoger) onderwijs.

ChatGPT is in het onderwijs ingeslagen als een bom. Leerlingen en studenten maken er al op grote schaal gebruik van. Leraren zitten met de handen in het haar, want aan de bestaande manier van lesgeven, werkstukken maken en beoordelen komt onder druk te staan.

Een eerste reactie van leraren is defensief: “Kunnen we dit verbieden?” Maar als de kerntaak van onderwijs is om de volgende generatie voor te bereiden de buitenwereld, dan kan je je afvragen of het wijs is om één van de belangrijkste ontwikkeling in die buitenwereld op school uit te sluiten.

 

Meer info hier.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design