Waardering is prettig! 8 uit 10, boek recensie: Handboek social media marketing, Patrick Petersen

 

Social media is relatief nieuw in ons dagelijks leven. En zoals je weet: het is overal. Je bent er stiekem de hele dag mee bezig. Ga eens na: hoe vaak controleer jij je telefoon op nieuwe berichtjes, nieuwe posts en nieuwe foto’s van mensen die je volgt? Als je heel eerlijk bent, zul je schrikken van de tijd die je spendeert op je smartphone, tablet of computer, kijkend naar berichten van anderen. En moet je nu eens nagaan wat voor effect het kan hebben als je tijd steekt in jouw aanwezigheid op social media… of dat van je bedrijf!

Kennis is macht

Helaas is het nog niet zo makkelijk als simpelweg ‘aanwezig’ zijn op social media. Dat lees je ook in Handboek Social Media Marketing. Je moet er wel goed over nadenken, hoe je social media gaat inzetten om jouw bedrijf beter te profileren. Het is dus heel wat meer dan het posten van foto’s of berichtjes over actuele gebeurtenissen of feestdagen! Het probleem is alleen, dat de ontwikkelingen ontzettend snel gaat. De ene techniek is nog niet ontwikkeld, of een ander probeert hem van de troon te stoten. Je kunt groot geld verdienen met social media en geweldige successen boeken, maar hoe? Daar verschillende meningen nog al eens over. Zeker als je online zoekt!

 

Lees hier verder

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design