Relevant-leren met dit Speakers Academy webinar: Leer Corona-transformeren! > Succes met #coronamarketing door digitale transformatie

 

Vreemde eend Patrick Petersen  is een ervaren ondernemer, spreker en docent (o.a.) Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Hij is senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.

Succes met #coronamarketing voor digitale transformatie

Het coronatijdperk beïnvloedt ons bestaan, ons ondernemen en ook de marketing en communicatie van onze producten en diensten. We doen een stap terug met focus op onze reële economie, maar de kansen dienen zich aan als wij zo snel mogelijk drie stappen vooruit te zetten. Het zijn succesvolle stappen in een versnelde manier van digitale transformatie.

Het klantcontact is en blijft anders; het aantal digitale ‘touchpoints’ stijgt en consumentenbestedingen verschuiven. YouTube-marketing is een must in elke marketingmix en ook de andere sociale media stijgen in bereik en betrokkenheid. En dit geeft vooral nieuwe kans in nieuw klantcontact.

Online en digital doen wij immers veel gerichter onze inkopen. Messengers, goede contenymarketing en het professioneel inzetten van sociale media marketing, zijn onder andere de nieuwe peilers van een nieuwe economie waar de digitale transformatie in stroomversnelling raakt.

 

Lees verder en schrijf in op Speakers Academy!

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design