Nieuwe column: ‘De coronatransitie? Het draait juist nu om dé flex economy!’

 

De transitie lijkt ook in het gespannen tijdperk van het coronavirus nog steeds de hype nu een economische krimp de scheuren blootlegt. Dat is jammer. Hyperige termen vertroebelen de essentie van een noodzakelijke, economische transformatie en vertragen de broodnodige herpositionering van organisaties die het virus wereldwijd aan het licht brengt. Ook deze zin bevat trouwens hypebegrippen.

We hebben er inmiddels weer veel goeroes bij. Deze keer helpen ze jouw organisatie door de coronacrisis te slepen. Daarbij is zomaar een term – op zomaar een sociaal netwerk – droppen toch echt iets anders dan de structurele ontwikkelingen doorzien. Over social media gesproken. de ambitie van een doorgroei naar een social business lijkt meer dan ooit aandacht te krijgen door de COVID-19-pandemie.

 

Lees hier verder!

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design