‘Vernieuwend, crossmediaal Handboek Online Marketing deel 6 door Patrick Petersen – nu voorzien van augmented reality lagen’

 

Ooit in 2009 gaf Adfo(rmatie) Books deel 1 van het Handboek Online Marketing uit. Dit boek zorgde voor een revolutie en lokte een brede discussie uit over het nog frisse leergebied. De extra dikke en alwee zesde editie van de bestseller is totaal vernieuwd en nog completer gemaakt. Na 18 maanden herschrijven – en het produceren van extra (docent-) materiaal – zijn verbeterpunten, een nieuwe structuur, strakke redactie, veel updates en augmented reality lagen doorgevoerd. Dit resulteerde in een totaal nieuw, crossmediaal en vernieuwend handboek gebaseerd op nieuwe Web 5.0 inzichten. Een must voor iedere marcom-professional die wil scoren met toekomstbestendige online marketing!

Toekomstbestendig, theoretisch én praktisch

 

Het crossmediale Handboek Online Marketing 6 (HOM6) verschaft de online professional zowel de theoretische grondslagen, als ook de praktische tools om een effectieve online marketingstrategie te ontwikkelen en succesvol uit te voeren. Doorspekt met voorbeelden uit de praktijk laat Patrick @Onlinemarketeer Petersen zien hoe je een moderne en strategische online marketingmix samenstelt en succesvol tot uitvoering brengt. Influencers, de strenge privacy wetgeving, content engagement, de werking van algoritmen, de inzet van mixed reality, IoT en social mobile, zijn middelen die de prof verder helpen.


Tien redenen om deze herziene editie te gebruiken

  1. De extra Augmented Reality-lagen om de lees- en leerbeleving te versterken.
  2. Het HOM6 kent inmiddels meer dan 3000 extra bijlagen op de ondersteunende website www.handboekonlinemarketing.nl.
  3. Naast veel crossmediaal docentmateriaal, nog eens extra (les)oefeningen aangeboden via de website van uitgeverij Boom hoger onderwijs.
  4. Het enige boek dat de inzet van online marketing op basis van de strenge privacywetgeving (AVG/GDPR) toelicht en behandelt.
  5. Het enige boek dat zich b2b en b2c richt op Nederland en België, inclusief relevante experts.
  6. Met voorwoord door Prof. dr. Henry Robben en medewerking van de beste experts, zoals Prof. dr. Steven van Belleghem, Drs. Wijnand Jongen, Mischa Coster MA MSc, Prof dr. Cor Molenaar Drs. Hans Molenaar, Rik Vera en Igor Beuker.
  7. Heldere planstructuur en uitbreiding van veelgebruikte, praktische (online) marketingmodellen.
  8. Inzet van social influencers in converterende online marketingcampagnes
  9. Creatie en gebruik van engaging content in campagnes om de strenge sociale media algoritmen succesvol te “bestrijden”.
  10. Het enige boek met aandacht voor de inzet van mixed reality gelinkt aan de strategische online marketingmix.

 

Reserveer nu uw exemplaar

Benieuwd naar het boek? Bekijk dan een inkijkexemplaar of reserveer het Handboek Online Marketing 6 nu!


Over auteur Patrick Petersen

Patrick Petersen MA MSc is Senior Online Strateeg, crossmediaal marketeer, internetondernem­er, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op de integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland. Aan de London Business School & Finance deed hij onderzoek naar de impact van de mixed reality op de online marketingstrategie  Dit re­sulteerde in diverse eigen marketingmodellen die hij voor tal van gerenommeerde organisaties zoals Heijmans, TU Delft, IKEA Nederland en Delta Lloyd succesvol in de praktijk bracht.

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design