Keynote op een uniek congres: leerbeleving, de rol van de  mixed reality in het leer-beleef-traject

 

Titel: Leerbeleving: de rol van de  mixed reality in het leer-beleef-traject

Kort:

Leer augmented reality en virtual reality inzetten in de nieuwe studenten-path to experience die tot een beter betere  leerbeleving leidt . Een modern verhaal met cases, onderzoeken, voorbeelden en inzichten uit de praktijk.

 

 

Sprekert Patrick Petersen RDM MA MSc

 

 

Een van de sprekers op dit congres  is Patrick Petersen. Petersen – zelf ruim 20 jaar docent, trainer, auteur en onderzoeker – deed in London onderzoek naar de inzet van mixed reality in het onderwijs en vooral de customer experience in de toekomstige digital marketingmix.

De customer experience verandert onder invloed van het massale gebruik van mobiele toepassingen. De inzet van mobile marketing, om de klantreis te verbeteren, is een vak apart geworden. Inzicht in de cross channel customer journey en nieuwe belevingstechnieken brengen ons tot een mixed reality. Digital natives verlangen meer dan zomaar een klantervaring; zij verlangen de ultieme mobile customer experience. 

Het unieke boek ‘Customer Mobile Experience & Mixed Reality’ is gebaseerd op onderzoek dat de auteur Patrick Petersen (@Onlinemarketeer) deed aan de London School of Business & Finance. Het crossmediale boek, met voorwoord van drs. Hans Molenaar, kent een begeleidende website en veel visuele bijlagen die ook het boek zélf tot een crossmediale beleving maken. De onderzoeken hebben geleid tot uniek, bruikbaar en succesvol inzicht waarbij de oldskool mobile marketing wordt gemixt met de opkomst van de hernieuwde mobile customer experience waarbij de zogenoemde mixed reality een grote rol gaat spelen.

“De regels en wetten, de modellen en methodieken, de definities en stellingen die ik vroeger tijdens mijn studie doornam, zijn achterhaald. Zo heeft ook de customer centricity een andere realiteit gekregen met de toetreding van belevingstechnieken, zoals augmented reality en virtual reality.” — drs. Hans Molenaar, Marketingliteratuurprijs

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design