Keynote Webwinkelvakdagen 2020 ‘Ebusiness 2020: De succesvolle transformatie van ecommerce.’

 

Het jaar 2020 is het heilige jaar van zowel de Ecommerce als ook de Ebusiness benadering. Ecommerce 2020. De aloude waardeketen van Porter uit 1985 is keihard aan verandering toe en componenten als employee branding en de noodzakelijke inzet van commerce technologie om de innovatie in klantbenadering te stuwen, is een must.

 

S(ocial) en m-commerce, de evolutie van big data naar aggregatie, betalen zonder kassa, de one-click buy  maken Ebusiness 2020 noodzakelijk. Daarbij  geeft 70% van de webshops aan geen winst te maken en maar nauwelijks overlevingskansen hebben. Het Ecommerce 2020 tijdperk komt eraan en draait weer om een transformatie van waardecreatie, maar dan van een hoger belevingsniveau en met gebruik van de liggende technologie om de klantreist echt van een Return on Experience te voorzien!

 

25+ jaar ervaren digitaal strateeg en ecommerce manager Patrick Petersen RDM MA MSc deed aan de London School of Business onderzoek naar manier van toekomstig customer engagement binnen een frisse Ebusiness 2020 aanpak. Petersen werkt(e) onder andere voor SAPPH, Trendhopper Holding, Blauwhoed, Bouwfond-BPD, Hästens, Sanoma, IKEA en T-Mobile Nederland. 

 

Meer info en gratis inschrijving: https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/programma/ebusiness-2020-de-succesvolle-transformatie-van-ecommerce

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design