Keynote op Leren met VR congres over ‘Nuchtere kijk gebruik mixed reality in het onderwijs!’

 

Het congres Leren met VR vindt plaats op 19 juni 2019 bij in Utrecht. Om aan iedere groep recht te doen, hebben we het programma gedifferentieerd per onderwijstype, en is er dus een maximaal aantal kaarten beschikbaar per sector. De dag begint om 10:00 uur en rond 16:00 uur sluiten we af. Na een plenaire opening zijn er parallelle sessies en labs waarin je zelf VR op allerlei manieren kunt ervaren. Gedurende de dag zijn er doorlopend presentaties, best practices en experimenten uit diverse sectoren, van PO tot WO.

Mijn keynote

Titel: De nuchtere kijk op de mixed reality in het onderwijs

Spreker: Patrick Petersen RDM MA MSc

Bodytekst:

Leren met VR in het onderwijs, is vooral nuchter leren omgaan met de nieuwe manieren van interactie en beleving. Waar VR in het onderwijs toch vooral de mixed reality is, kunnen augmented en virtual reality toepassingen daadwerkelijk ‘ in the classroom’ daadwerkelijk van waarde zijn. Een nuchter kijk door de ogen van een docent en mixed reality ondernemer en auteur.

Spreker, docent (sinds 1995), trainer, ondernemer (bureau AtMost) en bestseller auteur Patrick Petersen RDM MA MSc deed aan de London Business School onderzoek naar de inzet van mixed reality toepassingen voor het versterken van de klant- en leerbeleving. Petersen is tevens ontwikkeling van besteller onderwijsboeken divers crossmediaal leermateriaal in het beroepsonderwijs.

Petersen geeft tijdens zijn sessie een exemplaar weg van zijn boek ‘ Customer Mobile Experience & Mixed Reality  – Hoe Augmented en Virtual Reality customer experience omgooien’.

 

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design