MarketingFacts! over mijn 6C-model voor effectieve contentmarketing

 

Leuk als een prof een model gebruikt (het 6C-model) en daar enthousiast over schrijft, in dit geval op MarketingFacts!:

 

“Contentmarketing is een marketingtechniek die draait om het creëren en distribueren van relevante en waardevolle informatie om een duidelijk omschreven en begrepen doelgroep aan te trekken en te binden,” zo geldt de definitie van het Content Marketing Institute. Maar hoe zorg je steeds maar weer voor ‘bindende’ content op alle kanalen die je doelgroep gebruikt? Het 6C-model biedt overzicht én zorgt dat alle geproduceerde content efficiënt en effectief wordt (her)gebruikt. Meer bereik, minder investeringen.

 

Lees hier verder!

Tags: , ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design