Keynote 2 oktober 2017: WAAR IS DE ‘SOCIAL’ IN SOCIAL MEDIA?

Promotekst van het event:
Waar is de ‘social’ in social media? Dat kunnen we ons tegenwoordig wel afvragen. En dat terwijl persoonlijk communiceren met je (potentiële) klant echt iets is voor op social media. Het menselijke en persoonlijke aspect gaat verder dan je klanten aanspreken met ‘je’. Het gaat erom dat je met onder andere klantdata weet wie jouw klant is en waar diegene behoefte aan heeft. Deze personalisatie en het ‘vermenselijken’ van social media zal leiden tot betere resultaten!Op maandag 2 oktober zal social media guru Patrick Petersen vertellen over hoe we ‘social’ weer terug kunnen brengen in social media en hoe we dit kunnen gebruiken om meer rendement uit social media kunnen halen.

Het belooft een gezellige avond te worden waar je als ondernemer én marketingprofessional je graantje mee kunt pikken. Uiteraard willen wij de avond afsluiten met een mega gezellige borrel.

Benieuwd?
Schrijf je dan onder aan deze pagina in om je plekje voor maandag 2 oktober te verzekeren!

Blijf onze FacebookTwitter en LinkedIn-pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws.” 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design