LOI bouwt opleiding contentmarketing rondom mijn Handboek ContentStrategie #HCS

loihcsss

Opleider LOI heeft een crossmediale buzzing opleiding rondom mijn Handboek ContentStrategie gebouw. Dit op basis van mijn opleidingsontwerp en de relevante content in de customer learning journey.  

In het kort

Steeds vaker bepalen consumenten zelf aan welke informatie ze behoefte hebben. Traditionele media spelen een minder belangrijke rol. Waar het tegenwoordig om draait, is contentmarketing. Hierbij produceer je informatie die relevant is voor je doelgroep. Wil je weten hoe je contentmarketing succesvol in kunt zetten? Volg dan de praktijkgerichte LOI-opleiding Contentmarketing. Deze cursus geeft een introductie over contentstrategie en contentmarketing. We bespreken welke rol contentstrategie binnen de marketingmix neemt en hoe deze omgezet moet worden naar een content-marketingcampagne. Bovendien maak je onder begeleiding van ervaren contentmarketing-professionals een eigen contentstrategieplan. Na afloop ben je helemaal thuis in de wereld van de contentmarketing!

  • Inclusief ‘Handboek Content Strategie’ van Patrick Petersen.
  • Begeleiding van ervaren contentmarketing-professionals.

Meer info!

Tags:

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design