[Presentatie] Freelunch Online Seminar ‘Bloemmodel engaging content!’ #webinar

ef176943-4583-4359-a83e-164da84cd654

Donderdag 7 januari 2016 mocht ik een webinar doen voor Online Seminar in Amsterdam. In het concept genaamd ‘Freelunch’ mocht ik 30 minuten praten over mijn Bloemmodel. Het is een model dat je helpt richting het produceren van engaging content. Het terugkijken kan hier – na het inloggen – via deze link.

 

Het Bloemmodel van engaging content

Het model is een een model uit mijn boek Engaging Content. Na onderzoek en veel analyses van engaging content, tot dit model gekomen. In het Bloemmodel wordt content bekeken vanuit een Likable zon. Content dient in het model vooral:

  • Useful te zijn
  • Actionable
  • Valuable
  • Usable
  • Findable
  • Credible
  • Accessible
  • Desirable

 

CYJmZ1fWwAAxamD

De presentatie


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design