[Video] Teaser voor het spreken over online trends op #SMC055 11 januari 2016

slide_smc055hastag

Maandag 11 januari 2016 mag ik spreken over de Online Marketing Trends voor 2016 tijdens de #SMC055. De Social Media Club Apeldoorn.

SMC055 in 2016

De eerste marketingblogs in het nieuwe jaar gaan veelal over de verwachte marketing trends in 2016. Nu het nieuwe jaar echt is aangebroken is de spannende vraag: welke trends en ontwikkelen gaan de online wereld in het komende jaar bepalen? 

Trends in 2016

Op maandag 11 januari, de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar, gaan we in op de trends en ontwikkelingen binnen de online marketingwereld. De sprekers van deze avond vertellen je waar je komend jaar op moet letten en welke trends van het afgelopen jaar zullen doorzetten.

Patrick Petersen

patrick170Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is een ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemer, bestseller auteur (Adformatie), oprichter platformSocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Mike van Woudenberg

Mike van Woudenberg (@mikevwoudenberg),  geboren & getogen ondernemer en Apeldoorner. Mike van Woudenberg is trouwe Mikevwoudenberghoofdsponsor van #SMC055. Prikkelt & inspireert graag. Eigenaar Blinq Carwash &Ultimate. Mike gaat zijn visie over retail, klanten, klantcontact en ondernemen in relatie tot online trends vertellen.

Spreker

Petersen is een van de sprekers en spreekt over engaging online marketing trends die verder gaan dan het feit ‘Dat Snapchat en Instagram nog verder gaan doorgroeien in 2016’. Waar ligt nu precies die complex content journey? Customer engagement versus consumer experience?  Crossmediaal gedrag dat een 3D funneling noodzakelijk maakt?

Een teaser

Een buzzing teaser video. Schrijf je in! VOL=VOL. En ‘vol’ dat gaat bij de populaire #SMC055 altijd zeer snel. 

 

 

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design