Boeien!? Bestel mijn nieuwe Engaging Content boek (tijdelijk met korting)!

coverfinal19_2

Content engagement opwekken? De grootste uitdaging voor professionals – die met contentmarketing aan de slag gaan -is het maken van engaging content. ​Dit blijkt uit onderzoek van CMI en MarketingProfs. ​

steps-creating-engaging-content
Veel contentmarketing werkt niet omdat de content niets los maakt. Het management-doe-boek “Engaging Content – Contentmarketing met een WOW-effect!” gaat over de aansturing, curatie en creatie van content die werkt. Hoe wordt content de kern van scorende contentmarketing? Hoe betrek je een community met content? Hoe stop je emotie in content? ​ 

engaging

 

bbook (7)

Experts

Naast auteur Patrick Petersen hebben onder andere experts Mischa Coster, Rob Oostdam, Christian Slagter en Jaap van Zessen meegewerkt aan het Engaging Content boek.

Een doordachte opbouw

​Engaging Content is een boek dat is voorzien van een doordachte opbouw. Het boek kent honderden digitale bijlagen en bouwt op tot het maken van een contentplan. Auteur Patrick Petersen – bekend als @Onlinemarketeer op Twitter – is door bureau Meltwater verkozen tot de nummer 1 contentmarketing van Nederland. Petersen is ervaren online marketeer, spreker, docent, blogger, vlogger en intensief contentcreator. Hij is tevens bestseller auteur van het Handboek Online Marketing en Handboek ContentStrategie.

Bestel nu! Profiteer van de tijdelijke korting en koop nu het Engaging Content – contentmarketing met WOW-effect! voor 16,95 ipv 19,95 euro!  

engagingcontentboek

Over de auteur

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemerbestseller auteur (Adformatie), oprichter platform SocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Petersen (1972) studeerde aan de Erasmus Universiteit na het afronden van zijn HEAO Communicatie te Utrecht.Hij studeerde in 1998 af op ‘De integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland.’ Dit was de start van zijn lange staat van dienst als online marketeer. Tevens vormde de scriptie de aanleiding tot het schrijven van diverse moderne marketingboeken. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers Handboek Online Marketing en Handboek Content Strategie. Zijn Handboek Mobile Marketing is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar. Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 – in onder ander het post-HBO-onderwijs – worden ingezet. Als docent is hij verbonden aan diverse opleidingsinstituten en HBO-opleidingen. Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design