Spreken op #MIE15 9.45 uur Marcom-zaal: Engaging content! @Adformatie

atmosttt

Donderdag 5 februari 2015

MIE event Jaarbeurs Utrecht

Tijd 9.45 uur, Marcom-zaal 

Contentmarketing, social media marketing en storytelling zijn de hype voor 2015. Wat we lijken te vergeten is de contentoverload. Er is teveel content dat blind over teveel kanalen wordt gepusht. Geile, grove en grappige content moet een merk een leuke lading meegeven. Zo lijkt het. De waarheid is anders. De kanalen slibben dicht en wat vroeger ‘grappig’ was is anno 2015 botte spam. Wat is de wetenschap van content die engagement oplevert?

De lancering van Handboek.Social, het nieuwe boek van bestsellerauteur Patrick Petersen, vindt plaats tijdens het M.I.E, waar de auteur een lezing heeft over ‘de psychologie en wetenschap van engaging content’. Na afloop van de lezing in de NewCom-zaal, zal Willem Sijthoff het eerste exemplaar aan Patrick Petersen overhandigen. Hierna is het boek te koop in de ‘nieuwsstraat’ van de Adfo Groep, en kunnen bezoekers het boek laten signeren.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design