10 februari 2015 spreken op IPAN ‘shocking hot 2015 trends die..’ @IPAN #club

ipann

Ook dit nieuwe jaar organiseren we weer een aantal inspirerende en spraakmakende evenementen. Graag nodigen we je uit voor de eerste IPAN bijeenkomst welke alweer gepland staat op dinsdag 10 februari in ABE club & lounge aan de Amstelstraat te Amsterdam. Graag willen we met jullie, in lijn met de traditie bij IPAN, de Hot Topics voor aankomend jaar gaan bespreken.  

Op 10 februari laten wij naast de 3 Hot Topics ook de trends van 2015 de revue passeren. Wij hebben de volgende bijzondere sprekers bereid gevonden het podium te betreden:

Patrick Petersen – Internetondernemer, bestseller auteur Adformatie, docent Nyenrode & Beeckestijn Business en social media addict – Patrick zal de avond openen met de trends voor 2015 die het marketing-, media- en communicatielandschap doen splijten. Petersen geeft ook twee getekende exemplaren weg van zijn nieuwste Handboek.Social; 
Nanette Schumacher – Advocaat ABC Legal – Nanette deelt haar kennis over privacy in 2015 en geeft aan waar wat haar betreft de knelpunten in 2015 zullem komen te liggen;
Erik Kepper – Manager MCN (Multichannel Network van RTL) – Erik zal een tipje van de sluier oplichten wat hij aan het doen is met zijn MCN en vele YouTube sterren in de stal van RTL Nederland;

– En tot slot onze vierde spreker Robert Doggers – Stragegy en Content director bij Yune Social. – Robert zal zijn verhaal zal gaan over content marketing.

De avond wordt gemodereerd door onze voorzitter Krijn Schuurman.

Kom naar deze fantastische locatie, laat je inspireren door de sprekers & de aanwezige gasten en drink gezellig met ons een borrel op dinsdag 10 februari!

Wij zien uit naar je komst!

Bestuur IPAN

Krijn Schuurman
Allon Kijl
Roderick den Daas
Mascha Driessen

LET OP! Laat ons weten dat je komt! Ben je geen lid, dan moet je officieel geïntroduceerd worden door een van onze leden of het IPAN bestuur.

Meld jezelf en je introducé aan via marieke@ipan.nl. Wil je lid worden van IPAN. Word hier lid. Of vul bij binnenkomst een inschrijfformulier in en word ter plekke lid!

Datum: 10 februari 2014
Locatie: ABE club & lounge, Amstelstraat 30, 1017 DA Amsterdam
Parkeren: Parkeergarage The Bank of Waterlooplein
Tijd: 20:00 uur, deuren open vanaf 19:30 uur.

IPAN is er voor online ondernemers en ondernemende onliners.

Op de hoogte blijven? Volg ons ook op Twitter! IPAN, offline netwerken voor online entrepreneurs.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design