[AANBIEDING] Het Handboek.Social over Social Business en social media marketing #bestelnu

handboek_social_white

Bestsellerauteur Patrick Petersen komt met nieuw boek: Handboek.Social. Social business en social media marketing hebben grote impact op de hedendaagse marketing en communicatie.

Het boek

In Handboek.Social geeft bestseller auteur Patrick Petersen een duidelijk en praktisch beeld van een succesvolle social media strategie die concreet richting geeft aan een transitie naar social business. In Handboek.Social vind je een groot aanbod van cases en inzichten van internationale experts. Het boek biedt tevens een aanvullende website met een groot aantal cases en extra digitaal materiaal.

Addict

Bestseller auteur, ‘social media addict’, ondernemer, columnist, consultant, docent en spreker Patrick Petersen is ervaren online, mobile, social media en contentstrateeg. Petersen ‘eet en drinkt’ social media en is op Twitter beter bekend als @Onlinemarketeer. De auteur is bekend van zijn bestseller Handboek Online Marketing dat met een sterke virale social media campagne een bestseller is geworden. Patrick Petersen is oprichter van het platform SocialMedia.nl. Patrick Petersen, Handboek Social Eerste druk, 228 bladzijden Verschijning: 28 januari 2015 ISBN: 9789491560897 Verkooprijs: introductieprijs van €27,50 t/m 28 februari. Daarma €32,50 Over Adfo Groep Adfo Groep is marktleider op het gebied van marketing- en communicatieuitgaven en is hét kennis- en is op Twitter beter bekend als @Onlinemarketeer. De auteur is bekend van zijn bestseller Handboek Online Marketing dat met een sterke virale social media campagne een bestseller is geworden. Patrick Petersen is oprichter van het platform SocialMedia.nl.

Bestel nu het Handboek.Social met korting!

 

 

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design