Docent voor de beste opleider van Nederland #postHBO #postDOC

nr_1_emerce_top_100_opleiders_400_248Als docent voor Beeckestijn Business School (postHBO en postDOC) natuurlijk trots op de nummer 1 status van deze opleider:

“Beeckestijn Business School heeft de hoogste positie behaald in de categorie ‘opleidingen en trainingen in de 9e editie van de Emerce 100.

In deze speciale jaarlijkse uitgave van Emerce staat hoe beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten rond e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, heeft Emerce ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.

In de categorie ‘opleidingen en trainingen’ staat Beeckestijn Business School bovenaan de lijst. Een resultaat waar we uiteraard trots op zijn!”

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design