Spreker op gebied van contentstrategie, contentmarketing + storytelling! Boek nu!

cover_adfogroep_new-1-666x1024

Als docent contentmcover_hcs_02_naar_wit_arketing (sinds 2008), auteur van bestseller Handboek Content Strategie (Adformatie uitgever) en spreker op gebied van contentmarketing/ contentstrategie en conversie en werkende engaging storytelling bek ik beschikbaar als spreker-docent. Boeien, binden en betrekken met content? B2b en b2c? En engaging storytelling en content nodig?
Ik kom graag langs!

In contact komen?

Mail mij op patrick at atmost.nl of 06 227 00 874 (+Whatsapp). Tot snel!

olm1

 

 

PS: Mijn referenties? Onder andere keynote op MARCOM12, MARCOM13 en MARCOM14 over content, storytelling, social media en conversie. Keynotes en sessie tijdens Webwinkelvakdagen over contentstrategie & conversie. Keynote tijdens Digitale Marketing Live (Beurs van Berlage) over visual content-storytelling en conversie. Bestseller Handboek Content Strategie en Handboek Online Marketing. Keynote op Social Media in 1 Day. PostHBO docent Contentmarketing & crossmedia Beeckestijn Business School.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design