Visueel verslag #pimsessie 28 mei 2013 marketing & tech + #mobile #solomo presentatie

pim4Dia1

PIM is het Platform Innovatie in Marketing. Frans Appels opende 28 mei 2013 PIM met de opmerking dat Nederland een van de landen is waar het meest wordt gepubliceerd. Ik mocht de speedsessies openen met mijn verhaal over SoLoMo.

 

pim3

Niet de verhalen die wij al kennen van een beetje inklokken met foursquare, Facebook places en de mobiele bluetooth berichtjes, maar keihard de ontwikkelingen van 2013 en vooral dát wat de komende jaren de marketing hard gaat beïnvloeden.

 

Dia7

 

Een visuel verslag met de reacties en quotes tussen wat slides van het verhaal:

Dia16

 

pim1

 

pim2

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design