[Adv] Contentmarketing, mobile, online marketingstrategie 3.0 Handboek Online Marketing #HOM3


hom3totaalHet HOM3 is het meest succesvolle en best verkochte online marketingboek in Nederland. Mei 2013 is er een updated versie uit gekomen van de derde editie van het HOM. Deze is opnieuw geredigeerd en updated maar ook opnieuw dikker geworden. Door de snelle verkoop van deel drie – die januari 2013 is uitgekomen – zijn de bijgedrukte versies per mei 2013 opnieuw geupdated, opnieuw geredigeerd en uitgebreid. Deze actuele versie staat opnieuw aan de top van managementboeken in Nederland. Bestel nu het HOM3 bij Managementboek.nlhom3gewonnen

 

Contentmarketing, engagementmarketing en mobile marketing

In het Handboek Online Marketing deel 3 veel aandacht voor contentmarketing en het schrijven voor de zoekmachines. Dit vergezeld van nieuwe succesmodellen zoals het 6C-model van succes en het 5C-model voor mobile marketing.

Opleidingen op basis van het HOM en bijlagen

Het HOM is inmiddels standaard werk op de betere HBO’s in Nederland en Vlaanderen. Ook voor postHBO’s en minors vormt het HOM3 de rode draad in de opleidingen en kent deel 3 een harde structuur voor een complex online marketingplan met aandacht voor de kern van middelen binnen online marketing 3.0. Het HOM3 kent inmiddels duizenden digitale bijlagen in de vorm van onderzoeken, video’s, actuele blogposts op de bijbehorende website www.handboekonlinemarketing.nl en gevuld Pinterest die per hoofdstuk aanvullingen geeft.

pinteresthom3

Quotes van reacties van lezers en gebruikers van het boek:

“Enige moderne online marketingboek!”

“Patrick Petersen weet zijn boek veel frisse strategische dimensies mee te geven.”

“Inspirerend actueel volledig!”

“Hele online marketing landschap in een dik boek. Een aanrader voor het opdoen van kennis op gebied van contentmarketing, online marketing, zoekmachine, mobile, strategie en veel online modellen!”

“Handig, leerzaam en actueel! Optimale moderne 3.0 insteek met een twitter met actuele aanvullingen, grote blog en zelfs videokanaal en Pinterest.”

Bestel nu het HOM3 bij Managementboek.nl!

IMAG3752

Tags: , ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design