[ADV] [Download] Online course Content Marketing: schrijf je in en ontvang het @HandboekContent Marketing

cmContent Marketing is de meest besproken marketing tacktiek van dit moment. Waarom is Content Marketing zo cruciaal? En hoe jij het kan inzetten? Gedurende deze 5 weken ontwikkel je een complete content marketing strategie voor jouw organisatie.  Alles komt aan de orde van content creatie, tactieken en praktijkcases. De course wordt afgesloten met een implementatie workshop.

>> Gratis download: de slides en terugkijk link van de trial lecture voor deze course <<  

Patrick Petersen
De course wordt verzorgd door Patrick Petersen. Ervaren marketeer en docent ondermeer aan de VU. Patrick is auteur van de bestseller Handboek Online Marketing: de norm bij opleidingen.

Topics
In 5 weken je eigen Content Marketing strategie kom je aan de hand van de volgende onderwerpen:

  • De Trends, cijfers en de contentstrategie bepalen. Je krijgt een overview van de markt en start met de strategie en het duidelijke kader van contentmarketing en engagementmarketing. Wat zijn verschillen? Wat zijn de eerste voorbeelden van echte contentmarketing. Wat is de relatie tussen social media, contentmarketing en engagement?
  • De Contentstrategie en het 6C-model van succesvolle cases wordt behandeld. In dit college een praktische vertaling naar praktische contentmarketing en de toepassingen in je eigen praktijk. Het kader wordt omgezet in een concreet model waarbij elk onderdeel (zoals Community, Context, Content en Channel) uitvoerig wordt behandeld inclusief voorbeelden.
  • Contentmarketingtaktieken, de contentkanalen, strategie, 6C en aanpak worden vertaald naar een concrete tactiek. Zowel b2b als b2c. De tactiek wordt een campagne en concrete aanpak. Zowel voor b2b als b2c. Hoe vertaal je de strategie en het 6C-model in tactiek. En welke kanalen zet je in, welke community? Hoe organiseer je de contentaanpak?
  • In het afsluitend college wordt de contentcreatie, engagement, de tactiek, de campagne en voor de creatie en organisatie bijgeschaafd. Veel analyse en voorbeeldcases.

Tussen de online webinars door werk je aan je contentstrategie en krijg je feedback van de docent en mede deelnemers. In de workshop op 27 mei 2013 wordt het contentplan verder bijgeschaafd en gewerkt aan de implementatie.

Data van de course
De 4 live online webinars zijn van 20:00-21:30 uur.
Maandag 15 april
Maandag 22 april
Maandag 6 mei
Maandag 13 mei

De workshop is 27 mei van 13:00-17:30 bij Seats2Meet in Utrecht. Schrijf je nu in! Gebruik de code ‘patrickrelatie’  en ontvang tevens het Handboek ContentStrategie!

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design