Spreken tijdens #AC13 op 18 april 2013 Amphion Theater over Social Local Mobile succes!

ac13Mobile marketing groeit maar is voor veel marketeers nog een groot vraagteken. Kennen we überhaubt de mogelijkheden en zijn we voorbereid op de 3.0 mogelijkheden van online marketing met social en mobile? Het succesvolle Social Local Mobile is één van de onderwerpen die tijdens AchterhoekConnect wordt besproken. Patrick Petersen (@onlinemarketeer op Twitter), verbonden aan de Achterhoek Business School, is kenner, auteur, consultant  en kunner op het gebied van social mobile marketing.Tijdens zijn college vertelt Petersen over de marketingkansen van social local mobile marketing voor Achterhoekse ondernemers.

Derde editie

Tijdens de derde editie van AchterhoekConnect leren Achterhoekse ondernemers keuzes maken. In het Amphion Theater in Doetinchem worden online success stories gepresenteerd en colleges gegeven. 

Colleges

Daarnaast worden diverse colleges aangeboden, waarvoor bezoekers zelf een keuze maken. Een van de colleges wordt gegeven door Patrick Petersen. Petersen is auteur, docent, ondernemer en online marketeer. Zijn college staat in het teken van social mobile marketing en de opkomst van deze combinatie van nieuwe vormen van online marketing. Zo wijzen cijfers uit dat eind  2012 ruim 9 miljoen Nederlanders gebruik maakten van mobiel internet en de lokale vindbaarheid van hoge relevantie is. Mobiele gebruikers die iets via de mobiel opzoeken ondernemen voor de bijna volle 100% binnen 24 uur actie. Ook sociale media wordt op hoge snelheid vooral via de mobiel gebruikt. Hoe je als ondernemer succesvol kunt opereren in mobile marketing laat Petersen zien tijdens zijn college: “Bij de social mobile marketingstrategie draait het om de 5C’s: Context, Connectivity, Community, Convenience en Content. Tijdens mijn college wil ik laten zien hoe belangrijk deze strategie is. Mobile marketing doet er toe”, aldus Petersen.

AchterhoekConnect wordt op donderdag 18 april in theater het Amphion georganiseerd. Voor meer informatie:  achterhoekconnect.com.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design