IN DE PERS Het @HandboekMobile is genomineerd voor Managementboek van het Jaar @mgtboeknl


hmmlonglistHet HMM is het eerste managementboek dat doordachte mobile marketing een succesvolle plek geeft in de online marketingmix. Het is een must voor elke professional die mobile marketing doelgericht in wil gaan zetten.

Het mobile boek is uniek

Het boek is uniek. Het HMM is veruit het eerste boek dat mobile marketing in de breedte en diepte bespreekt. Dit inclusief eigen managementmodellen, mobiele taktieken en inzichten. Er is wereldwijd geen boek te vinden dat op deze manier mobile marketing zo breed en uitvoerig bespreekt inclusief successtappen. 

Centraal in het boek

Naast het 5C-mobilemodel van succes staat het klantgedrag centraal in een moderne wereld waarbij (multi)screening en mobiel klantgedrag veel bepalen. Het mobiele gedrag wordt omschreven als mobility en met een taktiek om de mobiele klant als marketeer ’te vangen’ omschrijft het HMM helder de Twilight Zone van ‘mobile marketing’.

mobilesheet2

Cases

Het boek kent de beste cases om van te leren. De topcase van The Voice (RTL), Layar, Thuisbezorgd en meer b2b en b2c cases van Nederlandse bodem maken het HMM toegankelijk voor een brede groep managers. Inclusief de praktische stappen hoe tot een app of mobiele site te komen als ook Mobile MarketingPlan (MMP). Het boek kent net als het HOM (Handboek Online Marketing) een crossmediale aanpak met video’s een eigen blog en Twittercare.

Zie ook de blog die bij het boek hoort.

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design