Vanavond 18.30 – 21.30 gratis webinar – proefcolleges @Beeckestijn Business School

hmm_cover_3d

Vanavond, donderdag 20 december, organiseert Beeckestijn Business School van 18.30 tot 21.30 proefcolleges van een aantal opleidingen in de vorm van een webinar. De opleidingen die aan bod komen zijn Mobile Marketing, Usability, Experience & Conversie en Zoekmachinemarketing. We gaan in op actuele trends en ontwikkelingen en zullen daarnaast ook ingaan op de verschillende opleidingen; onder andere de onderwerpen en opzet van de colleges komen aan bod. Ook krijgt u een goed beeld van het einddoel van de opleiding, de studiebelasting, etc. Deelname aan het webinar is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Het webinar
De proefcolleges wordt verzorgd door Hans Molenaar, kerndocent bij Beeckestijn Business School. Tijdens het webinar krijgt u via een chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen. Een zogenoemde mediator ondersteunt onder andere bij het beantwoorden van uw vragen. Om het webinar te kunnen volgen, heeft u een pc of laptop met geluid en een internetverbinding nodig.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor een of meerdere webinars op deze avond. Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u de inloggegevens en instructies voor het volgen van het webinar. Inloggen kan vlak voor het moment dat het proefcollege van uw keuze begint (uitloggen kan op elk gewenst moment). U kunt zich inschrijven voor de webinars van de volgende opleidingen:

  • Mobile Marketing: 18.30 uur tot 19.15 uur
  • Usability, experience en conversie: 19.45 uur tot 20.30 uur
  • Zoekmachinemarketing: 20.45 uur – 21.30 uur

Wilt u aan meerdere sessies deelnemen, dan dient u zich voor al deze sessies aan te melden. Voor elk webinar geldt een maximum van 25 deelnemers. Schrijf u hier kosteloos in. Na inschrijving ontvangt u van ons de details van het webinar. De inschriijving sluit op 20 december om 16.30 uur.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design