VIRALEVIDEO: Lifeguards ontslagen door Gangnam-video

Psy maakt veel los. De Zuid-Koreaanse rapper met verleden en studie in de VS maakt veel los. Psy is niet alleen met zijn Gangnam Style dé beste virale muziekvideo ever, maar zorgt ook voor een massa aan parodieën op het internet. Een aantal lifeguards in de VS hadden het idee het dansje en gehele video na te bootsen in een parodie. Geheel gekleed in hun zwemkleding. Alleen de werkgever kon dit niet echt waarderen wat ontslag betekende.

De omschrijving van de video

“A group of red swimsuit-clad lifeguards thought they were having some innocent summer fun when they made a spoof video of a Korean pop singer’s dance moves. Instead, all fourteen lifeguards were fired Wednesday. In the YouTube video above, young lifeguards who worked at a city pool in El Monte, Calif. can be seen rubbing sunscreen on each other, dancing in synchronization and doing lots of hip thrusts (including underwater). As countless other videos have done this summer, the video–titled “Lifeguard Style”–is a spoof of singer PSY (Park Jae Sung)’s “Gangnam Style” music video, released in July, in which he performs his signature “horse-riding dance.”

 

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design