INFOGRAPHIC US #OS12 sporters met social invloed

Kred, Klout of Peerindex? Een top 10 gemaakt op basis van de Kred.ly toont aan dat de Amerikanen sowieso sterk zijn met sociale media. De Amerikaanse sports dan in dit geval die deelnemen aan de Olympische Spelen van 2012.

De top 3 lijkt voorspelbaar

De top 3 was deels voorspelbaar. Zwemmer Phelps met een record aan medailles hoort zekers in de top 3 met een score van 977 uit 1000 staat hij op plek 3. @KingJames heeft bijna de maximale score op plek 1 met 999. James heeft ruim 5 miljoen volgers en tweet(nu ruim 2000 tweets) met veel foto’s van zijn belevingen. Voetbalster @Hopesole is redelijk actief met tweeten tijdens de #OS12 maar kent ‘maar’ 500.000 volgers. Klik door voor de rest van de top 10.

 

 

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design