WHITEPAPER DOWNLOAD: CIO’s mijden massaal Facebook en meer sociale media

Nog niet alle lagen zijn aan de sociale media. Europees onderzoek door BusinessWire(.com) -in de periode maart-april 2012 onder 550 CIO’s, IT managers en netwerkmanager -geeft keihard aan dat Europese informatiedirecteuren het gebruik van sociale media voor zakelijke doeleinden mijden.

Study
Dat heeft een studie en het Killer Apps 2012’ report onthuld. Deze research is uitgevoerd door Easynet en Ipanema Technologies. Het rapport heeft ook advies; als CIO’s niet de sociale media omarmen, riskeren ze vervreemding van klanten, het opstellen van ineffectieve marketingstrategieën, de demotivatie van personeel en de eliminatie van hun concurrentievoordeel.

Download whitepaper
De whitepaper(klik hier) geeft ook inzicht in de kennis van de managers over de IT-inrichting van hun organisatie.

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design