Woensdag 13 juni 2012 spreken #MARCOM12 om 13.30 uur (in #Oranje shirt?) + signeersessie op de stand van @mgtboeknl

Nuchter, zeer direkt, humor maar vooral gevat, actueel en direkt inzetbaar. Vandaag woensdag 13 juni 2012 en morgen 14 juni mag ik spreken over social commerce en ook sessies over mobile. De mobile sessies zijn in  Mobile Dome in de RAI te Amsterdam om 13.30 op zowel 13 als 14 juni 2012.

Daar sprekend over het 5C model van mobile succes. Neen. Een app bouwen is geen strategie en het intieme middel ‘mobile’ vraagt om een totaal andere manier van klantbenadering in de online mix. 80% van de apps falen dan ook binnen enkele weken.

Wees snel, vol = vol! Voor #MARCOM12 hebben zich zo een 13.000 bezoekers ingeschreven.

Flyer #HMM

Pak de flyer(zie inzet hieronder) mee rondom mijn sessies, bij de Adformatiestand of de  signeersessies, voor het als eerste verkrijgen van het Handboek Mobile Marketing! Na de sessies signeer ik mijn Handboek Online Marketing op de stand van Managementboek.nl

“Mobile is no device, it is a lifestyle” 13.30 uur Mobile Dome #MARCOM12 te RAI Amsterdam op 13 én 14 juni 2012!

 

 

 

 

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design