Social Media in de praktijk – postHBO les @Beeckestijn + reviews

Sociale Media is veel blabla. Net waar je als toehoorder de kern, de actie of de ROI of het effect of de implementatie verwacht stoppen er veel. Veel ‘experts’ stoppen waar klanten, het publiek en studenten juist verwachten waar het begint. Sociale media is een middel, een snel middel, het draait om content en trends en heeft dus een zeer praktische aanpak nodig. Deze actieve les(studenten doen mee) behandelt de Sociale Media in de praktijk. Van API tot embedding van content, contentkeuze, je Pinterest wel/niet koppelen aan je Facebook. Een user een fanpage of een gesloten group op LinkedIn of.. je Twitter gewoon eens goed instellen.

De praktijk dus. En dat is het enige dat telt. ‘Actief aan de slag met Sociale Media’ is een college behorend bij de het DIM college of de postHBO Social Media van opleider @Beeckestijn Business School.

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design