24 april 2012 spreken over ‘Succes met Social Commerce’ tijdens De MarketingDagen #DMD12 #DMD

Lokatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 24 april 2012, 16 uur
“Social media is inmiddels mainstream en werk- en opdrachtgevers vragen zich keihard af: ‘wat brengt het op al dat geTwitter, geFacebook en LinkedIn?’ Na de open deuren dat ‘Social Media Marketing’ ook om het centraal stellen van de klant staat en dat je als organisatie natuurlijk wel ‘sociaal’ moet zijn om te slagen met ‘social’, geraken wij in het tijdperk van de ‘social commerce’.
25% van de Pinterest gebruikers heeft op basis van de visuele uitingen weleens een commerciële actie ondernomen. Kijken we naar Social Mobile Commerce dan neemt 80% actie nadat hij of zij iets via de mobile heeft beleefd op opgezocht.”

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design