Jury: Jan Hendrik van Ark van de Bank van Lening van de Gemeente Amsterdam Digital Marketing Professional van het Jaar

Als docent @Beeckestijn -daarnaast ook spreker op Dim in 1 Day 2011- mocht ik in de jury plaatsnemen van de Digital Marketing Prof van het Jaar 2011.  Op 17 november 2011 is Jan Hendrik van Ark van de Bank van Lening van de Gemeente Amsterdam Digital Marketing Professional geworden. De uitreiking van deze jaarlijkse award vond plaats tijdens de #dimday11 in ’t Spant in Bussum. Daarbij liet Van Ark de andere genomineerden Petra Loos van Dobla en Jan Willem van Delft en Jan Willem Cleijpool van ABN Amro achter zich.

Jan Hendrik van Ark van de Bank van Lening van de Gemeente Amsterdam nam de Digital Marketing van het jaar prijs in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Egbert Jan van Bel. Van Bel noemde het plan verhelderend, waarbij zowel het interne doel, namelijk kostenbesparing en efficiëntie, als het externe doel, namelijk een beter dialoog met de klant, een plek kregen.

De prijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De deelnemers zijn studenten van de digital marketing opleiding van Beeckestijn Business School. De winnaar heeft het beste digital marketing plan en de onderliggende strategie van het afgelopen jaar gemaakt. De jury bestond dit jaar uit Egbert Jan van Bel, onderzoeker, auteur en docent, Frans Appels, directeur van Netprofiler, Patrick Petersen van Atmost en Hans Molenaar, directeur van Beeckestijn Business School.

Lees verder op Customer Talk

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design