#eChick11 nu al het meest buzzing online media-event van 2011! Durf jij?

#eChick 2011 is een event die de betere vrouwelijke prof naar voren brengt. Daarbij heeft zij online ingezet voor succes en engaged zij met sociale media.

De ene vindt een case indienen ‘ overdreven’, de andere ‘ wil niet in de lijst staan naast andere #eChicks’ en een ander vraagt zich af ‘Waarom een Kloutindex alleen niet voldoende is’ of ‘ veel volgers’. Merkwaardig dat deze vragen niet opkwamen bij publieke stem ‘ awards’ waar de genomineerden ergens uit een hoge hoed kwamen en je met verwijdering van je cookie kon blijven stemmen op de site. #eChick is geen vriendjes-kiezen-vriendjes-en-geven-vriendjes een prijs award. Hiermee de toonzettend voor 2012 waar we met zijn allen misselijk worden van de flauwe en nietszeggende awards waarbij de ‘ usual suspects’ elkaar ‘hoog’ houden.

Nu de discussie in volle gang is over ‘ inhoud’ VS ‘ populair zijn’ in de sociale media fietst eChick hier keihard doorheen. Want naast Klout en Peerreach gebruiken wij een case van de inzenders en beoordeling door ervaren jury plus publieke stem. Open, publieke stem, jury uit de keiharde praktijk en met veel communicatie naar de ‘ social crowd ‘. Geen enkel event doet dit na. Populair zijn in de sociale media en daadwerkelijk goede prestaties leveren gaan niet altijd samen. Gelukkig wel bij steeds meer professionals en vooral de vrouwelijke profs die het event #eChick zoekt.

En nu ook Klout meer naar inhoud kijkt en veel ‘ experts’ hard zijn gedaald in de social index kan een #eChick alleen maar dit benadrukken: het is de combi van engaging-zijn en vooral prestaties hebben geleverd wat je tot een influentials, professional. Een helderheid die de online-sector goed kan gebruiken. En dit levert het meest buzzing event van 2011 op waar iedereen een mening heeft en #eChick 2011 op zoek gaat naar de #eChick2011 die niet alleen engaged in de sociale media maar ook prestaties kan laten zien.

Wil je iemand nomineren. Ben je genomineerd? Vul dan hier je case in of nomineer iemand nieuw!

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design