VIDEO TEASER #keynote ‘Sorry, maar u Boeit en Bindt niet in de sociale media!’ @vakdagdm #vakdagdm 13 oktober 2011


Sociale media. Het kost zoveel tijd, is vaak een vervanging voor zomaar een chat-tooltje en wordt massaal misbruikt voor het aanleggen van valse netwerken die nauwelijks engagen. Organisaties zijn de flauwe instant-presentaties over het goedkope nieuwe goud beu en zien graag een professionele nuance anders dan ‘weetjes’ die ook zelf bij elkaar kunt Googlen.

Door de lage drempel trekt het populaire middel eigen “experts” aan die niet verder komen dan hun aanbeveling “om naar de klant” te luisteren. Een basisprincipe dat in de jaren zestig bij het omkaderen van het vakgebied Marketing al Top Of Mind werd geplaatst bij menig professioneel.  Cijfers over weinig interactie op Facebook, Twitter en Linkedin tonen aan dat het toch vooral zenden is. En zenden.. tja dat doen we al een tijdje en Boeit weinig. Zenden Bindt weinig. Of…?

13 oktober 2011. Keynote vanaf 10. uur over ‘Boeien, Beleving, Binden, Betrouwbaar, best Buy….’ Meer info en gratis inschrijving op www.vakdagdm.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design