VIRAL VIDEO: de verboden Hyundai commercial

Verboden commercials zijn het leukst. Hyundai timmert daarbij goed aan de weg als innovatief autoproducent. Zij lijken op tijd de slag te hebben gemaakt naar ‘ groenere ‘ auto’s die ook nog eens zijn voorzien van veelal Duits- ontwerp. Het marktaandeel groeit ook in Europa dus gestaag. De ‘ verboden’  commercial van Hyundai (hieronder in het Nederlands) toont de nieuwste Hyundai en dan vooral de visualisatie van de veiligheid. Want in de auto ben je veilig erbuiten..  Wij vinden het concept veel weghebben van Final Destination waarvan deel 5 net deze week in de bios draat in Nederland.

De video trok -in verschillende taalversies- op YouTube 350.000 views in vijf dagen:

http://www.youtube.com/watch?v=IW9XTLpvri4

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design