Opening en keynote spreker @VakdagDM 13 oktober 2011 over ‘Bewust Betrouwbaar Boeien en Binden voor een Best Buy’

In 2009 mocht ik reeds als keynote-spreker een van de grotere marcom-events in Nederland openen. In 2011 wederom de eer om tijdens de VakdagDM in De Kuip in Rotterdam (Maasgebouw) de Multichannel DM te openen. 

Centraal staat een direct, hard en zo nuchter mogelijk verhaal over ‘Bewust Betrouwbaar Boeien en Binden voor een Best Buy’. De B*llshit die dagelijks over social media marketing in de gangbare sociale media kanalen wordt geuit is bedroevend. Elke tweeps voelt zich ‘social  media expert’ en belooft in zomaar een verhaaltje als snel een gouden ei met wat inzet van sociale media. Na een aantal intensieve jaren sociale media in Nederland wordt het tijd.. om de Balans om te maken. Wie A zegt moet nu ook B zeggen. Zorg er dan wél voor dat je wat Boeiends vertelt.

Gratis registratie:  http://www.vakdagdm.nl/

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design