13 januari 2011 Social Media sessies geven bij Adfiz congres (ook Ben Tiggelaar en Loek Hermans)

Op woensdag 13 januari 2011 mag ik diverse sessies verzorgen over Social Media gericht op de financial sector.

 

Sociale relaties kunt u opbouwen in het echte leven of via internet. Hoe gaat u profiteren van bloggen, Twitter, Facebook of LinkedIn? Leer om uw doelgroep digitaal efficiënt te bereiken.

Social media

Het bereik van web 2.0
Het is een misvatting dat social media  voer voor de ‘grote jongens’  is. Social Media kent juíst zijn rendement bij gebruik door het MKB. Het spelen is voorbij; ‘social’ is een vast middel geworden in de marketingmix. Lokaal gericht zijn, relatiegericht, het beheren van relaties en het inzetten van meerdere online kanalen komt samen in slimme Social Media – aanpak. Google kijkt anno 2011 naar relevante content uit de ‘social’ en de sociale beoordelingen kennen daarbij meer resultaat dan een advertentie. Een sessie waarin de resultaatgerichte kracht van middelen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter voor het intermediair  centraal staat. Do’s en dont’s op snelheid gebracht door Patrick Petersen, een ervaren social media consultant in de financiële sector.

De twee beste vragen tijdens de sessie ontvangen een Handboek Online Marketing.

Spreker: Patrick Petersen, auteur (HandboekOnlineMarketing.nl), ondernemer (AtMost), internetjournalist (AtMost.TV, Marketingfacts.nl en SocialMedia.nl), docent voor Beeckestijn Opleidingen en consultant voor onder andere SNS, Fortis, Delta Lloyd en Rotero.

 

Meer info over dit congres en inschrijving via:  http://www.adfiz.nl/overadfiz/adfiz-nieuws/parallelsessie-social-media-het-bereik-van-web-20/

Tags: , ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design