9 oktober 2010 spreker op “Meesters in Social Media”

Op zaterdag 9 oktober vindt “Meesters in Social Media” plaats. Tijdens dit evenement zullen de experts Marjolijn Kamphuis en Patrick Petersen hun visie over het effectief gebruik van Social Media ontvouwen. Social Marketing bedrijf Pondres zal het programma afsluiten.Marjolijn Kamphuis is International Online Manager bij G-Star. Tevens is zij mede oprichtster van www.dutchcowgirls.nl, is ze blogger bij www.dutchcowboys.nl en is ze in 2009 verkozen tot online mediavrouw van het jaar.  Nieuwsgierig? Klik dan hier voor meer informatie of bekijk haar blogs!Patrick Petersen is docent, auteur en consultant op gebied van strategische en operationele online marketing. Hij is blogger bij Marketingfacts.nl en dutchcowboys.nl en is tevens auteur van het Handboek voor online Marketing (genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs). Kijk ook eens op zijn website: https://www.onlinemarketeer.tv!Sjef Kerkhofs, alumni lid bij Asset | Marketing, namens Pondres Social Marketing vertellen hoe zij online campagnes implementeren. Een bekend voorbeeld van een door Sjef uitgevoerde campagne is die van De groene Sint (Oxfam Novib).

Tenslotte zal 

Wanneer: Zaterdag 9 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur
Waar: Amsterdam  Stork Museum

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design