Dutchcowboy Maarten FitzGerald wint eerste LOEY Award 2010


Collegeblogger, oprichter van Layar en Dutchcowboy Maarten Lens Fitgerald(op Twitter: @dutchcowboy) wint de eerste LOEY Award.

Woensdagavond 1 september 2919 zijn voor het eerst de Leading Online Entrepreneur of the Year (LOEY) Awards uitgereikt. Dit gebeurde in de Taets Art Gallery te Zaandam. Jurylid Bernhard van Oranje reikte Stephan Bosman van Zoover de award voor de beste online ondernemer van het jaar uit. Jurylid Annemarie van Gaal reikte een aanmoedigingsprijs, de LOEY Starters Award, uit aan Maarten Lens FitzGerald van Layar. Initiatiefnemers Van den Ende & Deitmers, Peak Capital en Online Tuesday hebben de krachten gebundeld om via het uitreiken van de jaarlijkse LOEY Awards nog meer aandacht te vragen voor het belang en de potentie van Online Ondernemerschap voor de Nederlandse economie.

Tags: ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design