Reserveer nú het HOM2: het nieuwe, dikke Handboek Online Marketing van 400 pagina’s

Begin augustus 2010 is de nieuwe HOM (Handboek Online Marketing) beschikbaar in Nederland en België. Geen 300 maar een nieuwe versie van ruim 400 pagina’s met de ins- en outs van een succesvolle aanpak van online marketing in Nederland. Bruikbare (trends)cijfers, tientallen (visuele) cases, trendvoorspellingen, een nieuwe opmaak van het boek en extra bruikbare modellen maken het leer- en managementboek volledig. De ondersteunende blog www.handboekonlinemarketing.nl kent reeds meer dan 250 ondersteunende en actuele artikelen, video’s en cijfers die het boek crossmediaal verstevigen.

Het HOM2 kent nieuws interviews, cases en bijdragen van en door onder andere: EJ van Bel, Hans Molenaar, Marco Derksen, Menno Lanting, Marc Petersen, Stephan Fellinger, TU Delft, DELTA, IKEA Nederland, JAAP.nl, Beeckestijn Business School, Sealy, IAK, Trendhopper, Beetjehulp.nl makelaars, Delta Lloyd, GStar, Bouwfonds, Heijmans, Slaapkamercentrum, Educator.nl en AtMost.TV.

Managementboek.nl kent een unieke voorreservering, surf snel naar: http://www.managementboek.nl/boek/9789013077346/handboek_online_marketing_patrick_petersen

Meer info over het boek op: www.handboekonlinemarketing.nl

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design