Ge#twitterviewd over de nieuwe druk van het HOM

Begin juni viel mij de eer om -naar ik weet voor het eerst in Nederland- in het openbaar te worden geïnterviewd. Live geïnterviewd worden met het meekijken van duizenden Tweeps. Olaf Molenaar (onder andere gastdocent aan de HVU op gebied van bloggen) onderwierp mij op Twitter aan 10 directe vragen. Vraag en antwoord natuurlijk in 140 tekens. En da’s even wennen. Het effect? Een crowdsource van extra vragen die op mij af kwamen. 

Bekijk hier op MarketingInnovatie.org het #twitterview dat bestaat uit 10 vragen over de nieuwe herziene druk van het Handboek Online Marketing. De originele Tweetdialoog is te volgen via @onlinemarketeer of @olaf1965.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design