Impressie lesgeven Leergang Digitale Marketing op Beeckestijn (universiteit Utrecht en Amsterdam)

Als docent Online Marketing (sinds 1998) en docent Sociale Media (sinds 2005) heb ik de gelegenheid op diverse opleidingen ‘mijn kunsten te vertonen’.  Meer en meer opleidingen gebruiken daarbij het Handboek Online Marketing (HOM) als richtlijn.

Beeckestijn

Op de Beeckestijn Business School ben ik onder andere de docent die lesgeeft over  Sociale Media. Tijdens interactieve, actuele en praktisch gerichte intensieve lessen komt de actuele stand van zaken, de #tips en de #fails, de successcases in Nederland, de strategische aanpak en meer stappenplannen tot sociaal mediaal succes aanbod. Een (visuele) impressie van de actuele lessen voor Beeckestijn Business School lokaties Universiteit Utrecht en Universiteit Amsterdam,  inclusief de reacties in ‘de social’:

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design