Een filmisch ‘vage hobby’

Als ik het schrijven van boeken, colums en het bloggen, vloggen en maken van webvideo’s met AtMost.TV even niet als ‘hobby’ maar bedrijfsdienst beschouw, dan blijft er één echte hobby over. Een vage hobby vind ik zelf; edelfiguratie en kleine rollen in speelfilms(zoals Zwartboek, Who Am I, 19,99), series(Flodder, diverse series van de VPRO en VARA) en commercials(onder andere Nederlands filmfestival).

Hiernaast deel ik filmervaringen en recensies van films via de hobby-site: www.filmrecensies.tv en mijn Twitter (@onlinemarketeer).

Concreet ben ik een 100% filmfreak.

flodder

who am i

 

flodder

HERTEKAMP

flodder9.jpg

 

Tags: , , ,

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design