Foto-impressie van het spreken op PIM over Mobile Widgets

Op dinsdag 26 mei 2009 sprak ik op Platform Innovatie in Marketing. Kort: PIM. In een grote collegezaal was het enthousiast spreken over de kansen van Mobile Widgets binnen de marketingmix anno 2009. Dé case van de speedsessie was de iPhone-app van Jaap.nl: ‘Schudden voor gebruik’. Een optimale mix van een location based applicatie, relevant mobiele content en optimale mobiele usability.  

pp_sprekenbijpim_naamloos.jpg
pp_sprekenbijpim_naamloos_grotzaal_jaap_pp_staand_helezaal.jpgpp_sprekenbijpim_naamloos_grotzaal_jaap_screen.jpgpp_sprekenbijpim_naamloos_grotzaal_jaap_pp_staand.jpgpp_sprekenbijpim_naamloos_grotzaal_jaap_pp_zoom.jpg

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design