Spreken tijdens PIM: speedsessie Mobile widget: win 2x gratis entree

kleiner_poimspeedrnet-and-hdtv-on-demand-thumb.jpg

Aanstaande dinsdag 26 mei 2009 vindt er in Utrecht (HVU) weer vanaf een PIM-sessie plaats. PIM? Platform Innovatie in Marketing. Events hebben het zwaar anno 2009. Net als seminars en langdradige trainingen, meetings en meer blablabla dat eindigt op.. 2.0 dienen evenementen vooral op snelheid te zijn èn direct rendement te geven. Op snelheid passeren dan ook op 26 mei acht nieuwe technologieën de revue. In het kort: Branchemarking, B2B driver, Engagement mapping voor online toepassingen, Mobile widgets, Online eye tracking, Twitter, Social Media Monitoring en Behavioural targeting op internet. Ondergetekende mag Mobile marketing in de vorm van het snelgroeiende effect van Mobile widgets (case: Jaap.nl & iPhone) presenteren. Win 2x gratis entree voor de PIM sessie dinsdag 26 mei in Utrecht. Mail jouw ultieme PIM-sessie-op-snelheid naar patrick@atmost.nl of Tweet naar www.twitter.com/onlinemarketeer en plak de link van deze post in je Tweet + je reactie. Winnaars krijgen via mail bericht. Op snelheid natuurlijk. PIM had het zo gewild.  

Ik praat over de Mobile widget van Jaap.nl: ‘Even schudden voor gebruik’. Huizen zoeken met je iPhone!

Er komen steeds meer technologieën beschikbaar voor marketeers. De vraag is wat houden deze technologieën in en hoe kunnen we deze als marketeer optimaal inzetten? In sneltreinvaart passeren maar liefst 8 nieuwe technologieën de revue: Branchemarking, B2B driver, Engagement mapping voor online toepassingen, Mobile widgets, Online eye tracking, Twitter, Social Media Monitoring en Behavioural targeting op internet.
Jij wil toch ook weten wat dit voor jouw werk kan betekenen!?
Vanaf 17:30 uur is er koffie en thee en tijd om onderling kennis te maken.
Om 18:00 uur beginnen we met het programma:
Een programma voor bedrijven die te veel uitgeven aan het werven van nieuwe zakelijke klanten en moeilijk meer omzet uit bestaande zakelijke klanten halen. Dit programma geeft meer grip op het salesproces en levert meer rendement uit marketingbudgetten.

Eyetracking en Mouse tracking (Netprofiler)
Hoe registreer je het kijkgedrag en de oogbewegingen van website bezoekers of advertentie bekijkers? En wat kan je daar van leren? Hoe kan je van anonieme website bezoekers het klikgedrag en de muisbewegingen volgen? En welke conclusies trek je daaruit? Met boeiende voorbeelden.

Online behavioural targetting (Unica)
Het personaliseren van web interacties door middel van het genereren van “behavioural insights” van iedere individuele webbezoeker is een droom van iedere marketeer. Online behavioural targetting is geen toekomst muziek meer.

Branche marking (six Fingers)
Branchemarking® betekent leren van bedrijven uit andere branches en zo de eigen positie in de eigen markt verbeteren. Onderscheid en innovatie door best practices dus. U krijgt 10 voorbeelden van bedrijven die zich slim onderscheiden door marktgerichte innovaties. 
Twitter voor marketeers (Molenaar Online)
Er wordt veel over Twitter gesproken. Maar wat is Twitter precies en hoe werkt het ? Maar de grote vraag is wat kunnen marketeers er nu mee? Welke bedrijven zetten Twitter succesvol in?

Engagement Mapping (adlantic)
Met Engagement Mapping rangschik je alle reclame-uitingen die een kopende bezoeker is tegengekomen tijdens zijn aankoopbeslissingstraject, naar analogie van het AIDA-model. Tevens worden technieken besproken waarmee de bezoeker gevolgd en benaderd wordt tijdens het aankoopbeslissingstraject.

Social Media Monitoring (Social Strategy)
Consumenten praten meer over merken dan ooit tevoren. En het liefst doen ze dat online. Weet u wie er wat waar zegt over uw merk en concurrent? Met Social Media Monitoring hoort u hoe u eenvoudig kunt achterhalen wie uw fans en critici zijn, waar ze zich bevinden en hoe u hiermee effectievere marketing kunt bedrijven.

Mobile Widgets (AtMost)
Mobile marketing is eindelijk aan het doorbreken. Steeds meer bedrijven zetten kleine mobile applicaties in voor de marktbewerking. Hoe werkt dit en wat zijn succesvolle toepassingen?

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design