4 Juni 2009 spreken over succesvol bloggen & social communities

socialold_v4_social_networks.jpg

Aanstaande 4 juni 2009 ben ik opnieuw spreker op het Eduvision Internetmarketing Seminar te Apeldoorn. Het Internetmarketing Seminar is bestemd voor iedereen die de functionaliteiten en mogelijkheden van Internetmarketing wil leren kennen. Alle ins en outs voor de hedendaagse Internetmarketeer. Kom langs en doe er je voordeel mee! Gastsprekers geven u uitleg over uiteenlopende onderwerpen als blogging & communities, affiliate- en e-mailmarketing en website analyse.

Het programma is als volgt;

  • Affiliatemarketing – Rob Demmers
  • E-mailmarketing – Dennis Selier
  • Blogging & Communities – Patrick Petersen
  • Website analyse – Chris de Groot

De eerste presentatie zal aanvangen om 13:30u maar u bent vanaf 13:00u alvast van harte welkom voor een kop koffie. Het seminar eindigt rond 16:30u met een hapje en een drankje. Meer informatie over het programma, het aanmelden, de kosten en de diverse presentaties en gastsprekers kunt u vinden op www.eduvision.nl/internetmarketingseminar.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design