Houd Arrow Jazz FM in de lucht! HELP!

the-jazz-singer-2_big.jpg
Naast de koffie, een snelle en stabiele internetlijn is ook Arrow Jazz FM bij ons op kantoor een dagelijkse noodzaak-der-productie. Jazz FM mixt met weinig reclame en weinig onderbrekingen lounge, funk, soft-rock, jazz en soul vol Zuid-Amerikaanse sferen. Het is een zender met een uniek, sterk profiel en aantrekking, puur gericht op no-nonsense en kwaliteit.

Minder prettig is de schuld die deze radiozender heeft. Definitief verdwijnen van de Nederlandse kabel dreigt door een schuld van zo’n miljoen euro. HELP! Houd Arrow Jazz FM in de lucht en doneer. Stort  een bedrag op rekening 43 70 14 193 ten name van Arrow Media Group in Den Haag, vermeld hierbij ‘jazz’. Als u meer dan € 15,- overmaakt ontvangt u een exclusieve Arrow Jazz FM CD. Wilt u deze CD ontvangen, zorg dan dat u binnen de betalingsspecificatie ook uw adresgegevens vermeldt. Alvast dank namens miljoenen luisteraars.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design