VIDEO: 3.0 Enthousiasme op de Mobile Summit 08 van Jonathan MacDonald (Ogilvy)

Tijdens de Mobile Summit 2008 in de Boom Chicago traden op: Jonathan Mac Donald. Een begaafd spreker en entertainer, maar vooral dé man die de 3.0 gedachte goed kan verwoorden. Een verhaal over relevantie het samenwerken met de klant en vooral: denk nieuw, denk open en zorgt voor mee gerichtheid in de communicatie.

Zijn passie. Zijn humor. Zijn timing. Zijn professionele manier van presenteren. Zijn web 3.0 inzicht en zijn directheid. In Berlijn begon hij zijn optreden voor grote bigshots uit de zakenwereld aldaar met de uitdrukking:’Your businesses are f*cked’. Toen bijna de helft wilde opstappen nuanceerde hij zijn statement dat hij hiermee Web 3 tegen de 1.0 – bedrijven wilde afzetten. Tijdens de Mobile Summit in Amsterdam was Jonathan MacDonald dè verheldering van de dag. Een webmarketeer, consultant van Ogilvy WorldWide met een visie… die voor velen 10 jaar te vroeg komt.

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design